venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Alleen thuis, deel 2

Aangekomen bij mij thuis, haalde ik de sleutel uit mijn tasje. Mijn hand trilde licht, maar dat maakte niet uit. Ik voelde weer de hand van Bram op mijn onderrug. Eventjes bleef ik staan, hij wreef over mijn rug omhoog en over mijn billen, streelde de overgang van mijn rug naar mijn billen. Mijn hart klopte in mijn keel. Ik deed de deur op en trok Bram naar binnen. In het halletje kuste ik Bram op zijn mond terwijl ik de voordeur dichtdrukte met mijn voet. Heerlijk voelde ik me.

Ineens viel de spanning bij me weg. Voelde me op mijn gemak, of dat nou aan de rosé lag of doordat ik thuis was, laat ik in het midden. Mijn mijn armen om zijn nek drukte ik me tegen hem aan. Ik voelde dat Bram zijn armen ook om mij heen sloeg. Hij kuste mijn nek en ter hoogte van mijn oor fluisterde hij: 'Lieve Mirthe, vroeger op school was ik al stapel op je.'

Ik kon alleen maar blozen en wreef over zijn rug. Ik voelde de spieren stuk voor stuk. Wreef over zijn billen en langs zijn broekband. Tegen mijn onderbuik voelde ik langzaam zijn erectie opkomen. Ik bedacht dat dit tot nu toe de meest opwindende ervaring was die ik ooit beleefd had. Zoenend trok ik zijn polo uit. Direct zag ik zijn lichaam, net zoals in mijn herinnering, alleen had hij nu een beetje borsthaar gekregen.

Zachtjes woelde ik er met mijn vingers doorheen. Ik had nog nooit zo dicht op een mannenlichaam gekeken. Langzaam sloot ik mijn ogen en voelde de hand van Bram over mijn borsten strelen, eerst mijn linker toen mijn rechter. Mijn tepels werden hard en Bram ging er met zijn vingers overheen, wat een explosie van opwinding bij me teweegbracht. Mijn lichaam reageerde hierop en ik voelde mijn knopje hard worden. Ook mijn slipje werd nat.

Bram trok een spaghettibandje van mijn jurkje over mijn schouder. Meteen ontblootte zich mijn borst en zag hij mijn kanten bh-tje. We stonden nog steeds in het halletje en ik had het behoorlijk warm gekregen. 'Kom', zei ik, 'we gaan naar boven'.

Ik pakte zijn hand en ging hem voor de trap op. In mijn kamer aangekomen gingen we op mijn bed zitten. Bram deed mijn andere spaghettibandje ook naar beneden en weer voelde ik zijn tong een weg zoeken op mijn nek en hals. Ondertussen voelde ik zijn hand op mijn rug naar de sluiting van mijn BH gaan. Met een vloeiende beweging maakte hij de sluiting los. Mijn BH viel van mijn borsten af en ik voelde de warmte van zijn hand op mijn tepel.

Heerlijk gewoon, ik dacht: dit heeft nog nooit iemand van het andere geslacht gezien laat staan dat ik een vreemde hand op mijn borsten gevoeld had. Langzaam deed ik mijn jurkje uit en stond tegen over Bram in mijn slip. Hij bekeek me en ik hoorde dat hij fluisterde: 'Je bent mooi Mirthe, zo heb ik je nog nooit gezien.'

Ik glimlachte en ging weer naast hem zitten. Bram ging staan en ik ontknoopte zijn korte broek. Deze viel op zijn enkels en Bram stapte er behendig uit. Nu had ik zich op zijn boxer en zag dat er een behoorlijke bobbel in zat. Het was warm op mijn kamer en ik voelde door de warmte en opwinding mijn huid klam worden, zou het dan vanavond echt gaan gebeuren? Zou ik door Bram ontmaagd gaan worden? Ik wilde niets liever.

Bram ging naast me zitten en ik vleide me op mijn rug op mijn bed. Ik voelde mijn handen over mijn nek en hals strelen. Een geweldig gevoel, zeker toen zijn vingers mijn navel vonden. Tegen mijn rechter bovenbeen voelde ik zijn piemel duwen. Deze voelde hard en groot aan. Bijna prikte hij ermee door zijn boxer, dacht ik. Nu was het mijn beurt. Ik duwde hem op zijn rug en streelde hem over zijn torso, navel en zijn adem stokte toen ik over zijn boxer langs de schacht van zijn erectie streelde. Langzaam gingen mijn vingers naar de elastiek van zijn boxer. Stukje bij beetje trok ik de boxer naar beneden. Eventjes aarzelde ik, maar toen zag ik zijn half ontblote piemel. De voorhuid iets teruggetrokken en ik zag daardoor zijn eikel.

Bram ging met zijn billen omhoog waardoor ik zijn boxer omlaag kon trekken. Ik kuste hem en voelde zijn blote piemel nu langs zijn buik schuren. 'Je wilt me voelen', fluisterde hij. Ik lachte en zei tegen hem, terwijl ik mijn hand op zijn piemel legde: 'Ja zeker, maar wel voorzichtig doen hoor.'

Ik masseerde zijn eikel met mijn handen terwijl ik er naar keek. Ik zag dat Bram zijn ogen dicht deed. Met iedere haal stokte zijn adem. Bram streelde mijn tepels en liet zijn hand langzaam over mijn slipje gaan. Ik voelde dat zijn vingers mijn slipje in gingen en deze langzaam naar beneden trok. Eventjes woelde hij door mijn schaamhaar en vond mijn spleetje. Ik deed met behulp van Bram mijn slipje uit en we lagen naakt en klam van opwinding tegen elkaar aan.

Ik sloeg mijn been over hem heen en voelde zijn piemel tegen mijn schaamhaar. Een gevoel van opwinding vloeide door mijn lichaam. Opnieuw kuste ik hem op zijn borst, naar beneden en rond zijn navel. Ik kuste zijn schaamhaar en toen langzaam naar de aanhechting van zijn piemel. Langs de schacht omhoog en kussend vond ik met mijn mond zijn eikel. Hij kreunde zachtjes toen ik zijn piemel in mijn mond nam. Ik proefde zijn voorvocht, Bram liet zijn hoofd achterover vallen en draaide me op mijn rug. Nu was het mijn beurt zei hij.

Bram kuste de binnenkant van mijn dijbeen. tergend langzaam voelde ik dat hij plagerig steeds hoger kwam. Zijn mond vond mijn nat geworden spleetje en ik voelde voor de eerste keer in mijn leven een tong tussen mijn lipjes. Een kreun viel niet te onderdrukken toen Bram met zijn tong mijn clitoris beroerde. Bram likte en zoog mijn clitoris in zijn mond. Een warm gevoel waar ik geen weerstand tegen kon bieden, overviel me. Alle spieren in mijn onderbuik trokken samen. Ik bolde mijn rug en voelde dat de ontlading nabij was. Met een luidde kreun, kwam ik klaar.

Bram glimlachte, ik genoot nog na van de contracties in mijn kruis. 'Nu is het tijd', zei ik tegen hem. Ik draaide hem op zijn rug, daar lag hij met zijn piemel in een fiere erectie omhoog. Ik ging op mijn knieën bovenop hem zitten. Voor de eerste keer voelde ik een piemel tegen mijn schaamlippen kloppen. Heel eventjes wachtte ik, toen liet ik z'n eikel tussen mijn lipjes komen. Ik voelde hoe dat mijn schaamlippen opzij geduwd werden door de grote van zijn erectie. Eventjes sidderde Bram, waardoor de punt van zijn eikel mijn clitoris raakte. Ik kwam weer bijna. Ik verschoof iets naar achter, zodat ik Bram z'n eikel voor mijn grotje voelde. Ik voelde hoe dat de eikel van Bram tegen de opening van mijn gaatje aan klopte.

Een stemmetje in mijn hoofd zei: laat hem in je komen. Ik ontspande me en voelde hoe Bram zijn eikel de opening van mijn gaatje vulde. Ik ging omhoog en de tweede keer ging Bram zijn eikel dieper in mijn grotje. Ik liet me nou helemaal over hem heen zakken. Het gevoel dat Bram nu helemaal in me zat, wond me meer en meer op. Ik voelde geen pijn maar wel een klein pijnscheutje toen ik me liet zakken. Ik bewoog op en neer en keek Bram diep in zijn felblauwe ogen.

Hij kneedde hij mijn borsten en ademde diep terwijl ik op en neer bewoog. Wauw, wat een gevoel, dacht ik, dit is vrijen. 'Sneller', zei Bram met een dikke stem, natuurlijk had ik zijn vraag al gevoeld want zijn piemel werd dikker en dikker. Hierdoor werd mijn opwinding groter en ik voelde de warmte weer toenemen. Ik bood geen weerstand en opeens vloeide een orgasme door mijn lichaam, nog heftiger dan voorheen.

Bram z'n adem stokte, ik voelde hoe dat zijn piemel in mij opzwol. Met krachtige stralen voelde ik zijn zaad in mij spuiten. Terwijl hij spoot, liet ik me op hem vallen, mijn lippen vonden zijn mond en onze tongen verstrengelde elkaar. Dit was de ervaring die ik altijd al wilde hebben, met de jongen van mijn dromen, met Bram. Ik voelde dat de piemel van Bram uit mijn gaatje floepte. Voldaan en tevreden vielen we in slaap. Pa en Ma mochten wel zes weken wegblijven...

BossieDit verhaal is 27367 maal gelezen.
Er is 128 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 7.1.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten